Vuosi 2020 koottuna

14.01.2021

Vuosi 2020 oli erikoinen hyvin monella tapaa. Sen vuoden aikana olen koittanut myös siirtää kotisivut toiselle alustalle, joten sen takia uutisten päivitys on ollut facebookin varassa. Mutta nyt uusi vuosi ja uudet kujeet (toivottavasti), niin jatkossa uutiset löytyvät myös täältä. 

Vanhoihin uutisiin pääset tästä.

Muutamiin näyttelyihin sentiin päästiin. Parhaiten mieleen on jäänyt Lilon huikea ryhmävoitto Kaunasin kv-näyttelyssä Liettuassa. Vieläkään en voi oikein sitä uskoa!

borderit: 
Sangron First Class Diva "Didi" EE JMVA LT JMVA BALTJW-20, lisäksi ROP ja VSP
Sangron Gogibus Pearl "Kerttu" FI MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA
Sangron Royal Heiress "Lilo" EE MVA LT MVA BALTW-20, lisäksi RYP1, ROP, 2x VSP ja 3x cacib
Sangron Runotyttö "Jade" LT MVA BALT MVA
Sangron Satisfaction "Luna" LT MVA, lisäksi cacib
Dog Agnes Taste Of Honey "Sani" LV JMVA LT JMVA, lisäksi ROP

muut:
tandog Paranoiaprima "Nita" LT JMVA BALTJW-20
staby Coastal Stars Hurricane Houston "Hugo" C.I.E EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA

Pentuja saatiin ennätysmäärä, vuonna 2020 päivänvalon näki 4 Sangron-pentuetta, yhteensä 20 pentua (13 poikaa ja 7 tyttöä). Books-pentue oli ensimmäinen pentue, joka oli neljättä polvea omaa kasvatustani. Gemstones- ja Kingit- pentueet olivat ensimmäiset, joissa molempina vanhempina on omat kasvatit. Juhannus-pentue oli kokonaisuudessa erityinen, 8 pentua on tähän mennessä suurin pentueeni.

Terveystarkastuksiakin tehtiin taas huima määrä. 14 koiraa kävi silmätarkeissa ja vain yhdellä ei ollut puhtaat silmät. Näistä 4 oli uusintatarkastuksia, ja muilta tutkittiin myös polvet ja sydämet. 9 koiraa kävi luustokuvauksissa, näistä vain kahdella oli lievästi sanomista lonkissa, ja kaikillä oli kyynärät kunnossa.

Mahtavia tuloksia siis ja tästä on taas hyvä jatkaa!